loading

O nama

Dobrodošli u Cuccio

Brend u beauty industriji koji nudi veliki izbor luksuznih proizvoda za ruke, stopala i telo.

Kada su u pitanju ruke, stopala i telo, u Vašem biznisu ne bi treblo da bude mesta ni za jedan drugi brend osim za Cuccio Naturale.

Svi proizvodi dizajnirani su i formulisani kori┼í─çenjem samo najboljih sastojaka. Mnogo vremena je posve─çeno radu na stvaranju formulacije koja ─çe Vam obezbediti kori┼í─çenje proizvoda ─Źiji je kvalitet u najvi┼íem mogu─çem rangu.

Svi sastojci su prirodnog porekla, ne sadr┼że parabene i NISU TESTIRANI NA ┼ŻIVOTINJAMA.

Cuccio Naturale je jedinstven jer vam daje mogu─çnost ┼íirokog spektra proizvoda u odre─Ĺenoj aromi. ─îinjenica da sve proizvode koje koristite u toku tretmana mogu biti iste arome, to poma┼że u stvaranju spa atmosfere, bilo da radite u salonu ili ste kod ku─çe.

Cuccio pri─Źa

Jo┼í od na┼íih skromnih po─Źetaka 1981. sa ┼íetalista Venice Beach u Kaliforniji, glavni princip Cuccio brenda je da stvara jedinstvene proizvode sa najbojim sastojcima dostupnim na trzi┼ítu, kako bismo Vam pru┼żili iskustvo kakvo zaslu┼żujete.┬á Kao lider u nail i beauty industriji, Cuccio brend je zastupljen u 120 drzava ┼íirom sveta i daje neverovatnu potporu Va┼íem biznisu i poma┼że stvaranju stabilne podloge za Va┼í profesionalni, ali i li─Źni razvoj.

Cuccio Naturale,┬á linija iz porodice Cuccio, lansirana je 1999.┬á Brend koji ─çe klasi─Źan manikir, pedikir ili tretman tela pretvoriti u nezaboravno spa iskustvo za sva ─Źula. Proizveli smo proizvode visokog kvaliteta koji ─çe Vam pomo─çi da sa samopoudanjem i uspehom razvijate Va┼í biznis od samog po─Źetka i da sigurno kora─Źate ka novim uspesima u budu─çnosti. Istra┼żite sve mogu─çnosti koje Cuccio Naturale nudi i otkrijte novi na─Źin pristupa kozmeti─Źkim tretmanima.

Ko smo mi

Moje ime je Sandra Begovi─ç i ve─ç 7 godina sa stra┼í─çu i entuzijazmom posve─çena sam profesionalnom razvoju trzi┼íta nail industrije u regionu , zastupaju─çi zvani─Źno i ekskluzovno, ameri─Źki brend Cuccio na teritoriji Srbije i Crne Gore . Verujem da kompanije ─Źine ljudi i upravo za sve predivne ljude koji su deo ove industrije odlu─Źila sam da se, u saradnji sa gospodinom Tonijem Cuccio, upustim u ovu avanturu i obezbedim svim saradnicima izuzetne proizvode visokog kvaliteta kompanije Cuccio, koja je jedna od vode─çih imena i sinonim za kvalitet u nail industriji u svetu!

Za mene su moji kupci moji prijatelji, koji imaju pravo na trijumf i uspeh. U ovom sektoru je veoma va┼żno da im pomognem da rastu kao preduzetnici i kao profesionalci, a kompanija Cuccio pokazala se kao idealan partner na tom putu.

Cilj mi je bio da identifijujem profesionalnu kozmetiku sposobnu da da najbolje rezultate u bilo kojoj situaciji i kontekstu. Izuzetno sam ponosna ┼íto moja kompanija Star Line Professional koja zvani─Źno uvozi i zastupa proizvode Cuccio, distribuira proizvode za negu ko┼że i profesionalni manikir i pedikir u vi┼íe od 1000 kozmeti─Źkih salona ┼íirom zemlje i regiona. Sara─Ĺuju─çi sa nama , sigurno ─çete prona─çi bas ono ┼íto tra┼żite i da─çete novu energiju svom biznisu , kao i dodatnu ┼íansu za razvoj va┼íeg poslovanja uz fantasti─Źan program Cuccio proizvoda za maloprodaju.

┼Żenama koje steknu poverenja u na┼íe proizvode i preporuke koje nudim, uvek garantujem maksimalnu transparentnost i potpunu podr┼íku za sve nedoumice. Nikada ne ┼ítedim snagu i godinama nastojim da stvaram mre┼żu zadovoljnih i postojanih klijenata koji zajedno sa mnom hrabrim i odlu─Źnim koracima kr─Źe put ka jo┼í ve─çem zajedni─Źkom, profesionalnom uspehu!

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.
× Chat