loading

O nama

Dobrodošli u Cuccio

Brend u beauty industriji koji nudi veliki izbor luksuznih proizvoda za ruke, stopala i telo.

Kada su u pitanju ruke, stopala i telo, u Vašem biznisu ne bi treblo da bude mesta ni za jedan drugi brend osim za Cuccio Naturale.

Svi proizvodi dizajnirani su i formulisani korišćenjem samo najboljih sastojaka. Mnogo vremena je posvećeno radu na stvaranju formulacije koja će Vam obezbediti korišćenje proizvoda čiji je kvalitet u najvišem mogućem rangu.

Svi sastojci su prirodnog porekla, ne sadrže parabene i NISU TESTIRANI NA ŽIVOTINJAMA.

Cuccio Naturale je jedinstven jer vam daje mogućnost širokog spektra proizvoda u određenoj aromi. Činjenica da sve proizvode koje koristite u toku tretmana mogu biti iste arome, to pomaže u stvaranju spa atmosfere, bilo da radite u salonu ili ste kod kuće.

Cuccio priča

Još od naših skromnih početaka 1981. sa šetalista Venice Beach u Kaliforniji, glavni princip Cuccio brenda je da stvara jedinstvene proizvode sa najbojim sastojcima dostupnim na trzištu, kako bismo Vam pružili iskustvo kakvo zaslužujete.  Kao lider u nail i beauty industriji, Cuccio brend je zastupljen u 120 drzava širom sveta i daje neverovatnu potporu Vašem biznisu i pomaže stvaranju stabilne podloge za Vaš profesionalni, ali i lični razvoj.

Cuccio Naturale,  linija iz porodice Cuccio, lansirana je 1999.  Brend koji će klasičan manikir, pedikir ili tretman tela pretvoriti u nezaboravno spa iskustvo za sva čula. Proizveli smo proizvode visokog kvaliteta koji će Vam pomoći da sa samopoudanjem i uspehom razvijate Vaš biznis od samog početka i da sigurno koračate ka novim uspesima u budućnosti. Istražite sve mogućnosti koje Cuccio Naturale nudi i otkrijte novi način pristupa kozmetičkim tretmanima.

Ko smo mi

Moje ime je Sandra Begović i već 7 godina sa strašću i entuzijazmom posvećena sam profesionalnom razvoju trzišta nail industrije u regionu , zastupajući zvanično i ekskluzovno, američki brend Cuccio na teritoriji Srbije i Crne Gore . Verujem da kompanije čine ljudi i upravo za sve predivne ljude koji su deo ove industrije odlučila sam da se, u saradnji sa gospodinom Tonijem Cuccio, upustim u ovu avanturu i obezbedim svim saradnicima izuzetne proizvode visokog kvaliteta kompanije Cuccio, koja je jedna od vodećih imena i sinonim za kvalitet u nail industriji u svetu!

Za mene su moji kupci moji prijatelji, koji imaju pravo na trijumf i uspeh. U ovom sektoru je veoma važno da im pomognem da rastu kao preduzetnici i kao profesionalci, a kompanija Cuccio pokazala se kao idealan partner na tom putu.

Cilj mi je bio da identifijujem profesionalnu kozmetiku sposobnu da da najbolje rezultate u bilo kojoj situaciji i kontekstu. Izuzetno sam ponosna što moja kompanija Star Line Professional koja zvanično uvozi i zastupa proizvode Cuccio, distribuira proizvode za negu kože i profesionalni manikir i pedikir u više od 1000 kozmetičkih salona širom zemlje i regiona. Sarađujući sa nama , sigurno ćete pronaći bas ono što tražite i daćete novu energiju svom biznisu , kao i dodatnu šansu za razvoj vašeg poslovanja uz fantastičan program Cuccio proizvoda za maloprodaju.

Ženama koje steknu poverenja u naše proizvode i preporuke koje nudim, uvek garantujem maksimalnu transparentnost i potpunu podršku za sve nedoumice. Nikada ne štedim snagu i godinama nastojim da stvaram mrežu zadovoljnih i postojanih klijenata koji zajedno sa mnom hrabrim i odlučnim koracima krče put ka još većem zajedničkom, profesionalnom uspehu!

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.
× Chat